Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette antipasti: pesce

«Селедка по-царски» "Aringa regalmente"

2 большие селедки (разделать на филе), 2 больших яблока (желательно антоновки), 2 ст. 2 aringhe di grandi dimensioni (per tagliare in filetti), 2 mele grandi (preferibilmente Antonovka), 2 cucchiai. ложки молотого миндаля, по 1 ст. cucchiai di mandorle tritate, e 1 °. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа. cucchiaio di maionese, panna acida, yogurt e ketchup.

2 большие селедки (разделать на филе) 2 aringhe di grandi dimensioni (per tagliare in filetti)
2 больших яблока (желательно антоновки) 2 mele grandi (preferibilmente Antonovka)
2 ст. 2 cucchiai. ложки молотого миндаля cucchiai di mandorle a terra
по 1 ст. a 1 cucchiaio. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа cucchiaio di maionese, panna acida, yogurt e ketchup

Если сельдь соленая, можно вымочить в молоке, а потом промыть в воде. Se aringa salata, si può immergere nel latte, poi risciacquare con acqua.
Филе селедки нарезать дольками, выложить в один слой в селедочницу. Filetti di aringa tagliati a fette, giaceva in uno strato in seledochnitsu. Натереть яблоки без кожицы, смешать с миндалем и полить селедку этим пюре. Grattugiare le mele senza la pelle, mista con mandorle e versarvi sopra le aringhe questo purè. Затем залить сверху смесью из сметаны, кефира, майонеза и кетчупа. Quindi versate in cima con una miscela di panna acida, yogurt, maionese e ketchup. Дать настояться 20 минут и можно подавать к столу. Let it infusione per 20 minuti e possono essere serviti al tavolo.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: рыбные Sezione Ricette antipasti: pesce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact