Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Zuppa di verdure Pea Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette dietetiche e piatti di verdure

Суп гороховый овощной Zuppa di verdure Pea

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Piselli - 400 Pasternak, prezzemolo e radici - 1 pz. Морковь – 3-4 шт. Carote - 3-4 pc. Лук репчатый – 1-2 головки. Cipolla - 1-2 teste.

Горох – 400 г Piselli - 400 g
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, prezzemolo, radici - 1 pc
Морковь – 3-4 шт Carote - 3-4 pezzi
Лук репчатый – 1-2 головки Cipolla - 1-2 teste
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Burro e di semi di girasole - 25 g
Чабер зелень – 2-3 веточки Erbe Savory - 2-3 rametti
Соль по вкусу Sale qb

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Lavate i piselli ammollo per 1 ora con l'acqua fredda, poi versate l'acqua. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Ortaggi preparati, tritate finemente e soffriggere in un miscuglio di olio fino a doratura. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Verdure fatte passare combinano con i piselli, versare acqua bollente e far cuocere per 20-30 minuti fino a cottura ultimata, aggiungere il sale a piacere. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Le erbe in polvere santoreggia aggiungere parti al momento di servire.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Fonte: pani.kiev.ua: diete. Худеем вместе. Khudeem insieme.

<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sezione dieta Ricette e piatti di verdure Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Zuppa di verdure .it|zuppa di verdure рецепт|zuppa verdure||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact