Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Zuppa di piselli con prosciutto Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette dietetiche e piatti di verdure

Суп гороховый с ветчиной Zuppa di piselli con prosciutto

Горох – 2 стакана. Piselli - 2 tazze. Картофель – 2-3 шт. Patate - 2-3 pezzi. Морковь – 1-2 шт. Carote - 1-2 pc. Лук репчатый – 1 головка. Cipolla - 1 piccola testa. Петрушка, коренья – 1 шт. Prezzemolo, root - 1 pz. Вода – 3 л. Acqua - 3 litri.

Горох – 2 стакана Piselli - 2 tazze
Картофель – 2-3 шт Patate - 2-3 pezzi
Морковь – 1-2 шт Carote - 1-2 pezzi
Лук репчатый – 1 головка Cipolla - 1 spicchio
Петрушка, коренья – 1 шт Prezzemolo, radici - 1 pc
Вода – 3 л Acqua - 3 L
Соль по вкусу Sale qb
Ветчина – 200 г (Ветчину можно заменить копчённой куриной грудкой) Prosciutto - 200 g (prosciutto affumicato in grado di sostituire il petto di pollo)
Перец черный горошек – по вкусу Piselli al pepe nero - qb

Промытый горох замочить и отварить до готовности. Mettere a bagno i piselli lavati e far bollire fino a cottura. Добавить ветчину, нарезанную соломкой. Aggiungere il prosciutto tagliato a julienne. Отдельно отварить картофель, нарезанный мелкими кубиками или соломкой (в 0,7 л воды) и смешать с остальными ингредиентами. Separatamente, bollire le patate, finemente cubetti o julienne (in 0,7 litri di acqua) e mescolare con altri ingredienti. Морковь, лук и петрушку нашинковать и спассировать. Carote, cipolle e prezzemolo e tritateli spassirovat. Все компоненты соединить, поперчить и посолить по вкусу. Tutti i componenti sono collegati, pepe e sale qb.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Fonte: pani.kiev.ua: diete. Худеем вместе. Khudeem insieme.

<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sezione dieta Ricette e piatti di verdure Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Tagliata a julienne||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact