Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Le prugne secche con Roquefort Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette antipasti: verdure, funghi, formaggio

Чернослив с рокфором Le prugne secche con Roquefort

24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24 pezzi di prugne secche di grandi dimensioni, 150 grammi di formaggio Roquefort (o qualsiasi formaggio piccante con la muffa blu), 100 grammi di gherigli di noce.

24 штуки крупного чернослива 24 pezzi di prugne secche di grandi dimensioni
150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью) 150 g di formaggio Roquefort (o qualsiasi formaggio piccante blu con la muffa)
100 г ядер грецких орехов 100 g di gherigli di noce
1 ст. 1 cucchiaio. ложка густой сметаны cucchiaio di crema densa
2 ст. 2 cucchiai. ложки хорошего портвейна cucchiai di vino porta bene



Удалить косточки из чернослива. Rimuovere pozzi da prugne secche. Если чернослив суховат, размочите его заранее. Se prugne secche, immergerlo in anticipo. Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином. Servire questo antipasto con un vino secco Muscat. Измельчить сыр и орехи. Macinare il formaggio e noci. В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов. In una ciotola profonda, mescolare il formaggio Roquefort, panna acida, il vino porto e noci mezzo. Поставить на холод не менее чем на час. Invia ad un frigo per almeno un'ora. Нафаршировать чернослив этой смесью. Farcire le prugne secche con la miscela. Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки. Guarnire con noci rimanenti, Chop su un bastone di legno. Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом. Servire su un piatto, foderato di insalata verde.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sezione Ricette antipasti: verdure, funghi, formaggio Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Gherigli noce|prugne secche ripiene con noce|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact