Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tè nel kazako Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette Bevande: soft

Чай по-казахски Tè nel kazako

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. Per 4 persone: tè nero Lapsany - 6 g, latte o panna - mezzo bicchiere.

чай черный байховый - 6 г Tè nero Lapsany - 6 g
молоко или сливки - полстакана latte o panna - mezzo bicchiere

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Prima teiera in porcellana BREW a caldo dal lavaggio con acqua bollente, poi lo mise in tè, versarvi acqua bollente (circa 1 / 3 della teiera) e lasciar riposare per 5-7 minuti a disegnare. Затем добавить кипяток. Quindi aggiungere l'acqua bollente. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Prima di servire in una ciotola versare il latte bollito o crema, poi le foglie di tè e acqua bollente. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Separatamente Lodge zucchero raffinato, caramelle (Nadab), frutta secca, prodotti da pasta biscotto - baursaks, sottobosco, tortillas.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sezione Ricette Bevande: soft Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact