Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: ortaggi

Огурцы в томатной заливке Cetrioli in pomodoro di riempimento

2 кг помидоров, 5 кг огурцов, 250 г чеснока, 250 г растительного масла, 250 г сахарного песка, 3 ст.л. 2 kg di pomodori, 5 kg di cetrioli, 250 g di aglio, 250 grammi di olio vegetale, 250 g di zucchero, 3 cucchiai соли, 2 ст. sale, 2 cucchiai. л. l. 70%-ного уксуса. 70% di aceto.

2 кг помидоров 2 kg di pomodori
5 кг огурцов 5 kg di cetrioli
250 г чеснока 250 g di aglio
250 г растительного масла 250 g di olio vegetale
250 г сахарного песка 250 g di zucchero
3 ст.л. 3 cucchiai соли sale
2 ст. 2 cucchiai. л. l. 70%-ного уксуса 70% di aceto

Помидоры пропустить через мясорубку, добавить растительное масло, сахарный песок, соль, довести до кипения и варить 10 минут. Pomodori passare attraverso un tritacarne, aggiungere l'olio vegetale, zucchero, sale, portare a ebollizione e far bollire per 10 minuti. Потом постепенно добавить разрезанные на колечки огурцы. Poi gradualmente aggiungere i cetrioli tagliati a rondelle. После закипания варить 20 минут, потом добавить чеснок и уксус, все перемешать и разложить в стерилизованные банки, укупорить. Dopo ebollizione cuocere per 20 minuti, quindi aggiungere il mix di aglio e aceto, e messi in vasetti sterilizzati, ukuporit. Резать придется долго, готовится быстро и получится много - 10 банок по 650 г. Cut hanno a lungo preparata in fretta e un sacco - 10 lattine di 650 g.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: овощные Sezione spazi Ricette: ortaggi Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact