Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fungo caviale Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette antipasti: verdure, funghi, formaggio

Грибная икра Fungo caviale

300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300 g di funghi freschi, part-cup tempo di zuppa di funghi, 3-4 spicchi d'aglio, 2 cucchiai. ложки измельченного зеленого лука. cucchiai di cipolla tritata verde.

300 г свежих грибов 300 g di funghi freschi
неполный стакан грибного бульона Part-time tazza di zuppa di funghi
3-4 зубчика чеснока 3,4 spicchi d'aglio
2 ст. 2 cucchiai. ложки измельченного зеленого лука cucchiai di cipolla tritata verde
растительное масло для обжарки olio vegetale per friggere
соль, уксус, перец - по вкусу sale, aceto, pepe - qb

Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку. Brodo di funghi, tritate finemente loro, o farla passare attraverso un tritacarne. Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной. Poi, leggermente cipolla fritti misti con funghi, brodo di funghi, diluito e far cuocere a fuoco basso fino a quando la maggior parte dei liquidi viene bollita fuori, condire con spezie, aceto, e servire freddo.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Sezione Ricette antipasti: verdure, funghi, formaggio Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Www.fungo.com.ua|www.fungo.kiev.ua|fungo.kiev|отзывы www.fungo.kiev.ua|fungo.kiev.ua|http //fungo.com.ua|www fungo kiev ua|www.olio.kiev.ua|www..fungo.com.ua|www.fungo.kiev.ua.|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact