Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Melanzane al forno Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Ricette - cucina Esclusivo: ricette di piatti: verdure, funghi, frutta

Запеченные баклажаны Melanzane al forno

Разрезаем баклажаны на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Tagliare le melanzane in due parti, il sale e lasciar riposare per 30 minuti per assorbire il sale. Затем кладем баклажаны на сито или в решето. Quindi mettete le melanzane in un colino o setaccio.

Разрезаем баклажаны вдоль на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Melanzane tagliate longitudinalmente in due pezzi, il sale e lasciar riposare per 30 minuti per assorbire il sale. Затем кладем баклажаны на сито или в решето, и обдаем холодной водой. Quindi mettete le melanzane in un colino o setaccio e versarvi sopra l'acqua fredda. Даем воде стечь. Diamo il drenaggio dell'acqua. Баклажаны обжариваем 5 минут на маленьком огне и даем маслу стечь. Melanzane tostatura 5 minuti a fuoco basso e dare scolare l'olio. Затем баклажаны перекладываем в форму, посыпаем разрезанную часть тертым сыром и розмарином. Poi ci spostiamo in forma di melanzane, cospargete po 'di formaggio a fette e rosmarino. Берем красный лук режем его на две части и окропляем все оливковым маслом и заворачиваем в фольгу. Prendiamo le cipolle rosse abbiamo tagliato in due parti e spruzza il tutto con olio d'oliva e avvolgerlo in un foglio. Кладем в форму и запекаем 30-35 мин при температуре 190 градусов. Abbiamo messo in una forma e cuocere per 30-35 minuti a 190 gradi. Подаем с листьями петрушки или укропа. Servite con foglie di prezzemolo o aneto.



Рецепт от читательницы Софии Каждан Ricetta dai lettori di Sofia Kazhdan

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Ricette Sezione piatti: verdure, funghi, frutta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Melanzane ripieni al forno|melanzane ripieni|melanzane al forno|melanzane al capreze|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact