Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Crostini con pesce affumicato Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки Ricette - cucina esclusiva: ricette per microonde

Канапе с копченой рыбой Crostini con pesce affumicato

8 ломтиков белого хлеба, 4 ч. ложки слив. 8 fette di pane bianco, 4 cucchiai di prugna. масла, 1 небольшая луковица, 4 ломтика филе копченой рыбы, 1 ч. ложка лимонного сока, веточки петрушки и укропа. burro, 1 cipolla piccola, 4 fette di pesce affumicato, 1 cucchiaino di succo di limone, prezzemolo e aneto.

8 ломтиков белого хлеба 8 fette di pane bianco
4 ч. ложки слив. 4 cucchiaini di prugna. масла olio
1 небольшая луковица 1 cipolla piccola
4 ломтика филе копченой рыбы 4 fette di pesce affumicato
1 ч. ложка лимонного сока 1 cucchiaino di succo di limone
веточки петрушки и укропа rametti di prezzemolo e aneto

Намазать масло на ломтики хлеба. Burro spalmato su fette di pane. На 4 ломтика положить кольца лука и рыбу, сбрызнутую лимонным соком. Il 4 fette di anelli di cipolla e mettere il pesce, cospargete con succo di limone. Накрыть канапе оставшимися ломтиками хлеба и заколоть шпажками. Coprite con le fette rimanenti di crostini di pane e stab spade poco. Прогреть в печи 30 секунд на максимальной мощности. Caldo nel forno per 30 secondi alla massima potenza. Перед подачей на стол украсить зеленью. Prima di servire decorare con verde.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты для микроволновки Sezione ricette per microonde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Crostini di pane, olive italia|tartine canape|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact