Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Ricette - ricette di dolci Culinary Exclusive:

Мусс медовый Whipped miele

Жидкий мед - 3 ст. Miele liquido - 3 cucchiai. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. cucchiaio di limone - 1 pz., nocciole tritati - 0,5 tazze, tuorli d'uovo - 2 pezzi. uova - 2 pz.

3 ст. 3 cucchiai. ложки жидкого меда cucchiai di miele liquido
1 лимон 1 limone
0,5 стакана толченого фундука 0,5 tazze di nocciole schiacciate
2 яичных желтка 2 tuorli d'uovo
2 яйца 2 uova
1 стакан сахарного песка 1 tazza di zucchero semolato
0,5 ст. 0,5 st. ложки желатина cucchiai di gelatina
4 ст. Art. 4. ложки вина (сладкого) cucchiai di vino (dolce)
взбитые сливки chantilly

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Mescolare il miele, succo di limone e la metà del quantitativo di frutta a guscio. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Tuorli d'uovo, battete le uova e lo zucchero in una ciotola insieme a bagnomaria fino a quando il composto si addensa (10 minuti). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. La massa raffreddare e aggiungere orehovuk miscela di miele. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Sciogliere la gelatina di vino, sciroppo, mescolando, versate la mousse in, versate in bicchieri di vetro, mettere in frigo per 1 ora. Украсить орехами и взбитыми сливками. Decorare con noci e panna montata.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты десертов Ricette sezione dessert Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact