Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Dessert "Winter Cherry" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Ricette - ricette di dolci Culinary Exclusive:

Десерт «Зимняя вишня» Dessert "Winter Cherry"

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500 g di formaggio a pasta molle (in tubi), 300-400 g di frutti di bosco congelati (qualsiasi), 1 bustina di zucchero vanigliato, lo zucchero - per il gusto, il cioccolato grattugiato.

500 г творога мягкого (в тубах) 500 g di formaggio a pasta molle (in tubi)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400 g di frutti di bosco congelati (qualsiasi)
1 пакетик ванильного сахара 1 zucchero vanigliato
сахарный песок - по вкусу di zucchero - qb
тертый шоколад il cioccolato grattugiato

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. Dividere il formaggio in 2 parti: una parte del mix semplicemente con zucchero e vaniglia, l'altro - con bacche, troppo, aggiungendo, se necessario, lo zucchero e la vaniglia restante. Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог. Spread a strati in dessert kremanki trasparenti: le bacche, formaggio bianco, ricotta rosa. Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом. Top decorare le bacche restanti e il cioccolato grattugiato.

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны. È inoltre possibile utilizzare la crema di formaggio pianura, ma allora dovrebbe pulire il latte e portare a consistenza di crema densa. А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья. E tra gli strati di formaggio e ciliegie può mettere uno strato di biscotti sbriciolati convenzionale.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты десертов Ricette sezione dessert Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact