Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Ricette - cucina Esclusivo: Ricette frittelle e frittelle

Оладьи «Кошачьи ушки» Frittelle "cat orecchie"

200 г муки, 3 яйца, 100 г сахара, 3 ст. 200 g di farina, 3 uova, 100 g di zucchero, 3 cucchiai. ложки кефира, 200 г сметаны, 100 г сахарной пудры, варенье, ванилин. cucchiai di yogurt, 200 g di panna acida, 100 g di zucchero a velo, marmellata, vaniglia.

200 г муки 200 g di farina
3 яйца 3 uova
100 г сахара 100 g di zucchero
3 ст. 3 cucchiai. ложки кефира cucchiaio di yogurt
200 г сметаны 200 g di panna acida
100 г сахарной пудры 100 g di zucchero in polvere
варенье jam
ванилин vaniglia
соль - по вкусу Sale - qb
масло для жарки olio per friggere

Яйца, сахар, кефир взбить, всыпать муку, соль, перемешать (тесто должно быть густым), металлической ложкой тесто выложить на горячую сковороду, придавая оладьям форму коржиков. Uova, zucchero, yogurt frusta, aggiungere la farina, il sale, mescolare (la pasta deve essere di spessore), un cucchiaio di metallo la pasta su una padella calda, rendendo frittelle biscotti forma. Еще горячие оладьи защипнуть с одной стороны, чтобы придать форму ушка. Un altro frittelle calde zaschipnut da un lato, di dare forma abalone. В каждое «ушко» положить ягодку из варенья. In ogni "occhio" per mettere una confettura di frutti. Разложить оладьи на тарелку. Per diffondere frittelle su un piatto. Отдельно подать сметану, смешанную с сахарной пудрой и ванилином. Servire la crema acida, mescolati con zucchero e vaniglia.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты блинов и оладьев Sezione Ricette frittelle e frittelle Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact