Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cotolette di pollo con funghi Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Ricette - cucina Esclusiva: Piatti principali ricette: pollame

Куриные котлеты с грибами Cotolette di pollo con funghi

1 курица, грибы (сушеные) - 200-250 г, 1 луковица, соль - по вкусу, растительное или сливочное масло для жарки. 1 pollo, funghi (secchi) - 200-250 g, 1 cipolla, sale - qb, olio o burro per friggere.

1 курица 1 pollo
грибы (сушеные) - 200-250 г Funghi (secchi) - 200-250 g
1 луковица 1 cipolla
соль - по вкусу Sale - qb
растительное (сливочное) масло для жарки vegetali (burro), olio per friggere

Приготовить фарш из курицы. Preparare il pollo tritato. Грибы сушеные отварить, мелко порезать и поджарить с мелко нарезанным луком, немного посолить. Fate bollire i funghi secchi, tritati e fritti con cipolla tritata finemente, un po 'di sale. В фарш, посоленный по вкусу, положить грибы, как начинку в пирожки, сформовать котлеты. Nella carne macinata, salate a gusto, mettere i funghi come il ripieno in torte, tortini preformate. Пожарить на сковороде с обеих сторон в разогретом растительном или сливочном масле. Padella su entrambi i lati in olio bollente o burro.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Ricette Sezione piatti: Pollame Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact