Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pollo, impanato Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Ricette - cucina Esclusiva: Piatti principali ricette: pollame

Цыпленок, жаренный в сухарях Pollo, impanato

1 крупный или 2 небольших цыпленка, 5 ст. 1 pollo grande o 2 piccoli, st 5. ложек тертых белых сухарей, 3 ст. cucchiai di mollica di pane bianco grattugiato, 3 cucchiai. ложки муки, 1 яйцо, соль, 4 ст. di farina, 1 uovo, sale, 4 cucchiai da tavola. ложки растительного масла. cucchiai di olio vegetale.

1 крупный или 2 небольших цыпленка 1 pollo grande o 2 piccoli
5 ст. 5 cucchiai. ложек тертых белых сухарей cucchiai di mollica di pane bianco grattugiato
3 ст. 3 cucchiai. ложки муки farina
1 яйцо 1 uovo
соль sale
4 ст. Art. 4. ложки растительного масла cucchiai di olio vegetale

Разделить цыпленка на 4 порции, посолить, обвалять в муке, обмакнуть в яйцо, а затем обвалять в сухарях. Dividere il pollo in 4 porzioni, sale, rotolare nella farina, nell'uovo tuffo, quindi scorrere nel pangrattato. Обжарить на сильном огне до золотистого цвета, влить 3-4 ст. Cuocere a fuoco vivace fino a quando un bel colore dorato, versare 3,4 st. ложки воды, накрыть крышкой, дожарить на слабом огне. cucchiai di acqua, coprire, dozharit a fuoco basso. Когда цыпленок будет почти готов, снять крышку, дать воде испариться, поджарить так, чтобы образовалась хрустящая корочка. Quando il pollo è quasi pronta, togliere il coperchio, dare l'acqua ad evaporare, arrosto, in modo che formavano croccanti. Подавать с молодым картофелем и салатом из огурцов со сметаной. Servite con patate novelle e insalata di cetrioli con panna acida.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Ricette Sezione piatti: Pollame Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pollo fritto песня|pollo fritto|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact