Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Ricette - cucina Esclusivo: ricette secondi piatti: pesce

Тушеная рыба «Артемида» Brasati di pesce "Artemis"

500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500 g di pesce, 2 cucchiai di olio vegetale, 4-6 cipolle, sale, pepe, 2 spicchi d'aglio, succo di limone, 3-4 pomodori.

500 г рыбы 500 g di pesce
2 ст. 2 cucchiai. ложки растительного масла cucchiai di olio vegetale
4-6 луковиц 4,6 bulbi
соль, перец sale e pepe
2 дольки чеснока 2 spicchi d'aglio
сок лимона succo di limone
3-4 помидора 3,4 Pomodoro

Разогреть 1 ст. 1 cucchiaio di calore. ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить. cucchiaio di olio vegetale, soffriggete la cipolla tritata e aglio, aggiungete i pomodorini tagliati, posoliti pepe. Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью. I pesci sono pulite, tagliate a pezzi, cospargere con succo di limone e strofinare con sale. Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст. Scaldate l'olio vegetale in una padella, aggiungere 2-3 cucchiai. ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут. cucchiai di acqua, mettere il pesce, cipolle fritte e pomodori prima e 30 minuti per spegnere.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Ricette Sezione piatti: pesce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pesce stufato|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact