Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Di pesce, "Sulla cresta dell'onda" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Ricette - cucina Esclusivo: ricette secondi piatti: pesce

Рыба «На гребне волны» Di pesce, "Sulla cresta dell'onda"

500 г рыбы (камбала, треска), 2 яблока, 2 луковицы, 50 г сливочного масла, 3/4 стакана белого виноградного вина, 2 ст. 500 g di pesce (passera, merluzzo), 2 mele, 2 cipolle, 50 g di burro, 3 / 4 tazza di vino bianco, 2 cucchiai. ложки сметаны, соль, перец. cucchiaio di panna acida, sale e pepe.

500 г рыбы (камбала, треска) 500 g di pesce (passera, cod)
2 яблока 2 mele
2 луковицы 2 cipolle
50 г сливочного масла 50 g di burro
3/4 стакана белого виноградного вина 3 / vino bianco 4 di tazza
2 ст. 2 cucchiai. ложки сметаны cucchiai di acido
соль, перец sale e pepe

Мелкую рыбу можно использовать целиком, крупную - нарезать порционными кусками. I piccoli pesci può essere utilizzato nel suo complesso, di grandi dimensioni - tagliato in porzioni. Подготовленную рыбу посолить и поперчить. Il pesce risultante con sale e pepe. Лук нарезать полукольцами, очищенные от сердцевины яблоки - ломтиками. Semirings Tritare la cipolla, le mele sbucciate core - fette. Дно сотейника смазать маслом, положить в него лук и яблоки, на них выложить рыбу, добавить вино, 20-25 г воды, довести до кипения на плите, а затем в течение 30-40 минут довести рыбу до готовности в духовке. Il fondo della padella unta, lo mise in cipolle e mele, che era il pesce, aggiungere il vino, 20-25 g di acqua, portate a bollore sul fornello, e poi per 30-40 minuti per portare il pesce fino a cottura in forno. В полученный при тушении соус можно добавить кусочки сливочного масла, сметану, соль. In un incendio causando la salsa, è possibile aggiungere i pezzi di burro, panna acida, sale. При подаче к столу рыбу полить соусом. Quando si applica alla tavola, versare la salsa di pesce.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Ricette Sezione piatti: pesce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact