Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pepe farcite "Kazachok" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Ricette - cucina Esclusivo: ricette di piatti: carni

Перец фаршированный «Казачок» Pepe farcite "Kazachok"

1 кг перца, 500 г вареного мяса, 2 головки лука, 2 ст. 1 kg di peperoni, 500 grammi di carne cotta, 2 cipolle, 2 cucchiai. ложки сливочного масла или маргарина, 2 стакана мясного бульона. cucchiai di burro o margarina, 2 tazze di brodo di manzo.

1 кг перца 1 kg di pepe
500 г вареного мяса 500 g di carne cotta
2 головки лука 2 cipolle
2 ст. 2 cucchiai. ложки сливочного масла или маргарина cucchiai di burro o margarina
2 стакана мясного бульона 2 tazze di brodo di manzo
200 г сметаны 200 g di panna acida
соль, перец черный молотый pepe, sale nero, a terra
зелень петрушки или укропа prezzemolo o aneto

Стручки перца одинакового размера промыть, освободить от плодоножек с семенами, опустить на 2 минуты в кипящую воду, откинуть на дуршлаг, дать остыть. Peperoni delle stesse dimensioni lavato, liberato da peduncoli con i semi, più bassa per 2 minuti in acqua bollente, gettare via la fuga e lasciar raffreddare. Вареное мясо пропустить через мясорубку и смешать сжаренным на масле или маргарине луком. La carne cotta è passata attraverso un tritacarne e szharennym mix cipolla nel burro o margarina. Посолить и поперчить, полученным фаршем плотно начинить стручки перца. Sale e pepe, peperoncino tritato ricevuto ripieno stretti. Установить перец в неглубокую кастрюлю, залить бульоном, закрыть крышкой и тушить на медленном огне 40-50 минут. Impostare i peperoni in un tegame, versate il brodo, coprite e fate sobbollire a fuoco basso per 40-50 minuti. Готовый перец подать со сметаной, украсив зеленью петрушки или укропа. Pronto peperoni serviti con panna acida, guarnito di prezzemolo o aneto.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Ricette Sezione piatti: carni Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact