Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Ricette - cucina Esclusivo: ricette di piatti: carni

Печеночные котлеты Fegato hamburger

0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0,5 kg di fegato di maiale, 300 g di cipolla, 0,5 tazze di riso, 2 cucchiai. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. cucchiai di salsa di soia, noce moscata, sale e pepe - qb.

0,5 кг свиной печени 0,5 kg di fegato di maiale
300 г лука 300 g di cipolla
0,5 стакана риса 0,5 tazze di riso
2 ст. 2 cucchiai. ложки соевого соуса cucchiai di salsa di soia
мускатный noce moscata
соль, перец sale e pepe
растительное масло для жарки olio vegetale per friggere

Печень с луком пропустить через мясорубку. Fegato con cipolle passare attraverso un tritacarne. Рис отварить до готовности. Figura bollire fino a cottura. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. Tutti i mix, aggiungere la salsa di soia, sale, pepe, noce moscata. Жарить на растительном масле. Friggere in olio vegetale. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. Accuratamente definire in un olio riscaldato in forma di costolette con un cucchiaio. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. Friggere per 5 minuti, girare e cuocere altri 5 minuti a lato.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Ricette Sezione piatti: carni Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact