Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





A base di carne con verdure in vaso Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Ricette - cucina Esclusivo: ricette di piatti: carni

Мясо с овощами в горшочках A base di carne con verdure in vaso

300 г мяса, 100 г сливочного масла, 0,5 кг картофеля, 2 крупные луковицы, 2 моркови, соль, приправы, сметана - по вкусу. 300 grammi di carne, 100 g di burro, 0,5 kg di patate, 2 cipolle grandi, 2 carote, sale, spezie, panna acida - a piacere.

300 г мяса 300 g di carne
100 г сливочного масла 100 g di burro
0,5 кг картофеля 0,5 kg di patate
2 крупные луковицы 2 cipolle grandi
2 моркови 2 carote
соль, приправы sale, spezie
сметана - по вкусу panna acida - per gustare

На дно каждого горшочка уложить по кусочку сливочного масла, мясо (любое), порезанное кусочками, картофель - кубиками, лук - кольцами, любые овощи (морковь, сладкий перец, баклажаны, которые лучше предварительно порезать и обжарить, капусту цветную, белокочанную и др.). Al fondo di ogni piatto per fissare un pezzo di burro, carne (qualsiasi), tagliati a pezzi, le patate - a dadini, cipolla - anelli, le verdure (carote, peperoni, melanzane, che sono maggiormente pre-tagliati e friggere, cavolfiori, cavoli, ecc ). Все посолить, добавить приправы (на ваш вкус), немного воды, сверху полить сметаной, накрыть крышечками - и в духовку на 1 час. Tutto il sale, aggiungere condimenti (a vostro gusto), un pò d'acqua, versate la crema sulla parte superiore, cover caps - e in forno per 1 ora.

Мясо можно также заменить на печень. A base di carne possono essere sostituiti anche da parte del fegato. Можно использовать только лук, мясо и картофель. È possibile utilizzare solo la cipolla, carne e patate.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Ricette Sezione piatti: carni Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact