Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Ricette - cucina Esclusivo: ricette di piatti: carni

Шницель по-арабски Schnitzel in arabo

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g di carne macinata 2 cipolle, 2 teste d'aglio, erbe aromatiche, finito una mezza tazza di riso, 1 uovo, 1 cucchiaio. ложка томатной пасты. cucchiaio di pasta di pomodoro.

400 г фарша 400 g macinata
2 луковицы 2 cipolle
2 головки чеснока 2 teste d'aglio
зелень Verdi
полстакана готового риса mezza tazza di riso pronto
1 яйцо 1 uovo
1 ст. 1 cucchiaio. ложка томатной пасты un cucchiaio di pasta di pomodoro
1 ст. 1 cucchiaio. ложка лимонного сока succo di limone

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Cipolla tagliata finemente e soffriggere. Чеснок и зелень мелко нарезать. Aglio ed erbe fresche tritate finemente. Рис отварить. Figura bollire. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. In terrina mescolate la carne macinata, riso, cipolla, aglio, erbe fresche, 1 uovo, concentrato di pomodoro. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Mescolate il tutto, aggiungere sale e pepe, aggiungere 1 cucchiaio. ложку лимонного сока. cucchiaio di succo di limone. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Sale aggiunto un modo migliore: 50 g di acqua, aggiungere il sale e mescolare nella carne macinata). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. Da ripieno per formare le polpette allungate, rotolare nella farina e friggere su entrambi i lati.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Ricette Sezione piatti: carni Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact