Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





A base di carne regalmente Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Ricette - cucina Esclusivo: ricette di piatti: carni

Мясо по-царски A base di carne regalmente

1,2 кг мяса, 250 г жира, 100 г лука, 1 банка майонеза, 300 г сыра. 1,2 kg di carne, 250 g di grasso, 100 g di cipolla, 1 barattolo di maionese, 300 g di formaggio.

1,2 кг мяса 1,2 kg di carne
250 г жира 250 g di grasso
100 г лука 100 g di cipolla
1 банка майонеза 1 vasetto di maionese
300 г сыра 300 g di formaggio

Мясо(говядину или свинину) порезать длинной соломкой, обжарить на кулинарном жире (это очень важно!), выложить на противень. A base di carne (manzo o di maiale), tagliata le lunghe, frittura in cucina grassa (è molto importante!), Lay su teglia. Затем на мясо выложить слой сырого картофеля, нарезанного кружочками. Poi la carne per disporre uno strato di patate crude, cerchi taglio. Затем мелко нарезанный лук, поперчить, посолить, посыпать сушеной зеленью. Poi tritate finemente la cipolla, pepe, sale, cospargere con le erbe secche. Все это залить майонезом и сверху посыпать тертым на крупной терке сыром. Tutto questo maionese versato e cospargere con il formaggio grattugiato per una grattugia di grandi dimensioni. Все это поставить в духовку и довести до готовности. Tutto questo è messo in forno e fate cuocere fino al momento.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Ricette Sezione piatti: carni Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact