Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette pizza, torte, frittella

Пирог "Мулатка" Cake "Mulatto"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g di burro o margarina, 150 grammi di cioccolato fondente, 4 uova, 350 g di zucchero, 1 bustina di zucchero vanigliato.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g di burro o margarina
150 г горького шоколада 150 g di cioccolato scuro
4 яйца 4 uova
350 г сахара 350 g di zucchero
1 пакетик ванильного сахара 1 zucchero vanigliato
170 г муки 170 g di farina
1 ч. ложка разрыхлителя 1 cucchiaino di lievito in polvere
150 г размельченных грецких орехов 150 g di noci tritati

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Leggermente sciogliere il burro e il cioccolato a bagnomaria e battete le uova con lo zucchero e vaniglia. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Mescolare bene con l'olio di cioccolato del peso con la polvere di farina e lievito e delicatamente si combinano con le uova. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Aggiungere le noci, laici pasta su foglio di cottura e cuocere in forno preriscaldato a 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. Cuocere in forno per 25 minuti, fino a quando non diventa dorata. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Scrivi una torta a raffreddare e tagliare a pezzi.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Sezione Ricette pizza, torte, frittella Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Torta al cioccolato con le noci|torta con le noci|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact