Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe

Суп грибной с рисом Zuppa di funghi con il riso

50-100 г сушеных грибов, 1 л воды, 1 луковица, 1 средняя морковь, 2 ст. 50-100 g di funghi secchi, 1 litro di acqua, 1 cipolla, 1 carota media, 2 cucchiai. ложки растительного масла, укроп. cucchiai di olio vegetale, l'aneto.

50-100 г сушеных грибов 50-100 g di funghi secchi
1 л воды 1 litro di acqua
1 луковица 1 cipolla
1 средняя морковь 1 carota media
2 ст. 2 cucchiai. ложки растительного масла cucchiai di oli vegetali
укроп dill
70 г риса (промыть) 70 g di riso (risciacquo)

Сушеные грибы замочить на 2-4 часа, мелко порезать и проварить в подсоленной воде. Mettere a bagno i funghi secchi per 2-4 ore, tagliato finemente e far bollire in acqua salata. Лук и тертую морковь поджарить на растительном масле. Cipolla e soffriggere carote grattugiate in olio vegetale. В конце варки добавить рис, а когда он будет готов – морковь с луком. Alla fine della cottura aggiungere il riso, e quando sarà pronto - carote e cipolle. Суп готов. Zuppa è pronta.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: супы Sezione Ricette Antipasto: Zuppe Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact