Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Minestra di semolino con lamponi Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Ricette - cucina Esclusivo: Baby Food Recipes

Манный суп с малиной Minestra di semolino con lamponi

Можно детям с 1,5 лет. Possono i bambini con 1,5 anni.

1 ст. 1 cucchiaio. малины (можно взять мороженые ягоды) lamponi (si possono ottenere frutti di bosco surgelati)
1 ст. 1 cucchiaio. ложка манки cucchiaio di semola
1 ст. 1 cucchiaio. молока latte
1-2 ч. ложка сахара 1,2 cucchiaino di zucchero

Малину засыпать сахаром и дать постоять. Lamponi sonno lo zucchero e lasciar riposare. Как выделится сок, протереть ягоды через сито. Come posso fare il succo, pulire le bacche attraverso un setaccio. Сварить жидкую манную кашу, варить примерно 5 минут. Lessare semola di liquido, far bollire per circa 5 minuti. Затем кашу взбить, чтобы она стала пышной. Poi frusta porridge per renderlo soffice. Не переставая взбивать, постепенно добавлять протертую малину. Continua a battere, a poco a poco aggiungere la purea di lamponi. После этого кашу остудить и подавать на стол. Dopo questo porridge per raffreddare e servire.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты детского питания Sezione Ricette Baby Food Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact