Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Confettura di mirtilli rossi Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: jam dolce

Джем из клюквы Confettura di mirtilli rossi

1 кг пюре из клюквы, 1 кг сахарного песка. 1 kg di salsa di mirtilli, 1 kg di zucchero.

1 кг пюре из клюквы 1 kg di salsa di mirtilli
1 кг сахарного песка 1 kg di zucchero





Для джема подходят только спелые ягоды. Per jam adatte solo bacche mature.


Их перебрать, удалить веточки, вымыть, дать стечь воде. Essi busto, rimuovere rami, lavare, scolare l'acqua di dare.


Для размягчения ягоды бланшировать при температуре 90-100 С в течении 3-5 минут. Per le bacche di rammollimento Blanch a 90-100 C per 3-5 minuti.


Бланшированные ягоды прокрутить через мясорубку. Frutti pelate scorrere un tritacarne.




Готовую массу смешать с сахаром. Preparare le masse a mescolare con lo zucchero. Разложить в чистые банки. Per diffondere in barattoli puliti.


Стерилизовать банки в кипящей воде 10-20 минут, в зависимости от емкости тары. Banche sterilizzazione in acqua bollente per 10-20 minuti, a seconda della capacità degli imballaggi.


Накрыть банки прокипяченными крышками и закатать. Banche Cover bollito coperchi and roll.


Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sezione spazi Ricette: jam dolce


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact