Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette Bevande: soft

Зимний квас Inverno kvass

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1 radice di barbabietola da zucchero, farina, olio vegetale, 3-4 pc. отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. patate bollite, 1 cipolla, 2 salina (canna), cetrioli, 0,5 radici di rafano.

1 корень сахарной свеклы 1 root di zucchero di barbabietola
мука farina
растительное масло olio
3-4 шт. 3-4 pezzi. отварного картофеля patate lesse
1 луковица 1 cipolla
2 соленых (бочковых) огурца 2 salina (canna) cetriolo
0,5 корня хрена 0,5 radici di rafano

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить. Barbabietole Lavare, sbucciare, tagliato in diversi pezzi e far bollire. Воду, в которой варилась свекла, не выливать. Barbabietole acqua in cui cotti, non versare. Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле. Barbabietole sono tagliati a bastoncini, rotolare nella farina e friggere in olio vegetale. Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке. Patate e cetrioli tagliati a dadini, passerovat anelli di cipolla a fette in olio vegetale, grate di rafano. Овощи перемешать и залить свекольным отваром. Verdure mescolare e versare sopra il brodo di barbabietole. По вкусу добавить процеженный огуречный рассол. Per il gusto, aggiungere salamoia cetriolo tese.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sezione Ricette Bevande: soft


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact