Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Ricette - cucina Esclusivo: Ricette frittelle e frittelle

Блины в пенке Frittelle in PENKE

Эти блины очень мягкие, сочные, сладкие и выглядят будто в пенке. Queste frittelle sono molto dolce, succosa, dolce e l'aspetto di un PENKE.

Выпечь тонкие блинчики по любому рецепту . Al forno frittelle sottili per ogni ricetta. Каждый горячий блин обильно смазать сливочным маслом и посыпать 2 ст.л. Ogni frittella calda abbondantemente lubrificato con burro e cospargere con 2 cucchiai сахара, равномерно рассыпая по поверхности. di zucchero, spruzzando modo uniforme su tutta la superficie. Затем сложить блин четвертинкой. Poi c'era un trimestri frittella. Так поступить со всеми блинами, сложить их в кастрюлю, сверху всыпать 4 ст. Così fanno tutte le frittelle, metterli in una pentola, in cima Pour 4 cucchiai da tavola. л. l. сахара и положить 150 г сливочного масла. di zucchero e mettere 150 g di burro. Кастрюлю плотно закрыть и поставить в печь или теплую духовку на 3-4 часа. Pan ermeticamente e porre in forno o nel forno caldo per 3-4 ore.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты блинов и оладьев Sezione Ricette frittelle e frittelle


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact