Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata con salsa di senape Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette di insalate: ortaggi e frutta

Салат с горчичным соусом Insalata con salsa di senape

500 г картофеля, 1 луковица, 2 ст. 500 g di patate, 1 cipolla, 2 cucchiai. ложки горчицы, 2 ст. cucchiai di senape, 2 cucchiai. ложки масла, 1 чайная ложка уксуса, соль, перец. cucchiai di burro, 1 cucchiaino di aceto, sale e pepe.

500 г картофеля 500 g di patate
1 луковица 1 cipolla
2 ст. 2 cucchiai. ложки горчицы cucchiai di senape
2 ст. 2 cucchiai. ложки масла cucchiai di burro
1 чайная ложка уксуса 1 cucchiaino di aceto
соль, перец sale e pepe

Отваренный в "мундире" картофель охладить, очистить, нарезать ломтиками. Bolliti in "uniforme", le patate fresche, buccia, tagliate a fette. Добавить нарезанный репчатый лук, соль, перец, горчицу разбавить растительным маслом, уксусом, полить салат, украсить его перьями зеленого лука, крутым яйцом, листиками петрушки. Aggiungere le cipolle affettate, sale, pepe, senape diluita con olio vegetale, aceto, versarvi sopra l'insalata, decorate con piume, le cipolle verdi, uova tagliente, foglie di prezzemolo. Салат должен быть готов за 30 минут до подачи. Insalata dovrebbe essere pronto in 30 minuti prima di servire. Рекомендуется предложить его к сельди. Si raccomanda di invitarlo alla aringhe.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sezione Insalata Ricette: ortaggi e frutta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Зук сщтвшьутещ||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact