Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette di insalate: ortaggi e frutta

Салат по-турецки Insalata turca

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g di patate lessate, 2 uova sode, 150 grammi di noci, 30 g di uvetta sultanina, salsa di panna 1 / 2 tazza, sale, pepe, verdi.

250 г отварного картофеля 250 g di patate bollite
2 сваренных вкрутую яйца 2 sode uova
150 г орехов 150 g di noci
30 г изюма 30 g di uvetta
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 salsa tazza panna
соль, перец sale e pepe
зелень Verdi

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Patate tagliate a fettine sottili che vengono tagliate a metà. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Tritare il proprio hard-boiled uova. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Metti in strati insalatiera di patate e uova, cospargendo ogni strato con sale e pepe. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Poi la parte superiore era gonfio uva secca, noci tostate triturati, versare la salsa di parte. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. Quindi, per continuare fino al speso tutti i prodotti. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Coprire con la salsa e decorare con noci, uvetta e le erbe.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sezione Insalata Ricette: ortaggi e frutta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact