Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Мясной салат с кукурузой и цветной капустой Insalata di carne con mais e cavolfiore

200 г свинины, 100 г кукурузы, 50 г фасоли, 50 г цветной капусты, 2 соленых огурца, 1 картофелина, 1 головка репчатого лука. 200 g di carne di maiale, 100 g di mais, 50 g di fagioli, 50 g di cavolfiore, 2 cetrioli sott'aceto, 1 patata, 1 cipolla.

200 г свинины 200 g di carne di maiale
100 г кукурузы 100 g di mais
50 г фасоли 50 g di fagioli
50 г цветной капусты 50 g di cavolfiore
2 соленых огурца 2 cetrioli sott'aceto
1 картофелина 1 patata
1 головка репчатого лука 1 cipolla
200 г майонеза 200 g di maionese
молотый черный перец pepe
соль sale

Постную свинину отварить, остудить, порезать кубиками. Carne di maiale magra, bollire, raffreddare, tagliate a cubetti. Соленые огурцы, лук и отварной картофель мелко порезать, добавить к мясу. Cetrioli, cipolle e patate bollite affettare finemente ed aggiungere alla carne. Цветную капусту отварить в подсоленной воде до готовности, остудить, разобрать на соцветия. Cavolfiore bollire in acqua salata fino al termine, raffreddare, smontare il infiorescenza. Кукурузу и фасоль отварить в подсоленной воде до готовности, остудить. Mais e fagioli a bollire in acqua salata fino a fare, cool. Смешать все подготовленные ингредиенты, салат посолить, поперчить, заправить майонезом и выложить в салатник. Mescolare tutti gli ingredienti preparati, insalata con sale, pepe, condire con la maionese e la diffusione in un'insalatiera.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact