Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Prosciutto in Beer Batter Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Ricette - cucina Esclusivo: antipasti RICETTE: Carne

Ветчина в пивном кляре Prosciutto in Beer Batter

1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 1 tazza di prosciutto a dadini, prezzemolo tritato, olio per friggere.

1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1 tazza di prosciutto a dadini
рубленая зелень петрушки prezzemolo tritato
жир для жаренья olio per friggere

Для кляра : Per la pastella:
0,5 стакана муки 0,5 tazze di farina
1 яйцо 1 uovo
0,5 стакана пива 0,5 bicchieri di birra
1 ст. 1 cucchiaio. ложка сливочного масла un cucchiaio di burro
соль sale

Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла. Preparare una pastella di farina, i tuorli d'uovo, la birra, e il burro ammorbidito. Отдельно взбить белок и ввести в кляр. Separatamente, frusta la proteina e di mettere in pastella. Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. Buona vymeshayt, podsolit a piacere. Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто. Prosciutto tagliato a cubetti di 0,5 cm, mescolare con prezzemolo tritato e versare in una pastella. Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир. Mescolate in modo che la pasta è avvolta fette di prosciutto e un cucchiaino di cadere in bollente. Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир. Per estrarre quando è pronto e la diffusione su carta a una pila di grasso. Подавать в горячем виде. Servire caldo.

В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана). Nella pastella nello stesso modo si può friggere il bollito di vitello, pesce, o formaggio a pasta dura (come la Svizzera o parmigiano).

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: мясные Sezione snack Ricette: Carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact