Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Ricette - cucina Esclusivo: Ricette di primi piatti: borscht

Борщок с молоком Borschok con il latte

1 луковица, 2 корня петрушки, 1-2 моркови, 200 г нашинкованной соломкой капусты, 2 свеклы, 2-3 ст. 1 cipolla, 2 radice di prezzemolo, 1-2 carote julienne 200 g di cavolo tritato, 2 barbabietole, 2-3 cucchiai. л. l. масла, молоко. burro, latte.

1 луковица 1 cipolla
2 корня петрушки 2 radice di prezzemolo
1-2 моркови 1,2 carote
200 г нашинкованной соломкой капусты 200 g di cavolo tagliuzzato julienne
2 свеклы 2 barbabietole
2-3 ст. 2-3 cucchiai. л. l. масла olio
молоко latte

Нарезанные лук, корень петрушки, морковь потушить 10-12 минут с маслом, затем добавить капусту, перемешать и тушить до готовности овощей. Cipolla tritata, la radice di prezzemolo, carota a mettere fuori 10-12 minuti con il burro, quindi aggiungere il cavolo, mescolate e fate cuocere le verdure fino a cottura. Отдельно потушить 2 свеклы. Separatamente, messo fuori 2 barbabietole. Молоко соединить в пропорции 2:1, довести до кипения, посолить и залить овощи. Unire il latte in rapporto 2:1, portate a bollore, salare e versarvi sopra le verdure. Как закипит, снять с огня. Come ad ebollizione, togliere dal fuoco.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: борщи Sezione Ricette Primi piatti: borscht


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Сонник молоко|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact