Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles con funghi Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Ricette - ricette di dolci Culinary Exclusive:

Профитроли с грибами Profiteroles con funghi

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. Per 6 persone: 350 g di pasta salata bollito, ripieno di funghi (dal sale o funghi freschi, di gusto), 100 g di panna acida, 1 cipolla, 50 g di formaggio Roquefort, menta.

350 г соленого заварного теста 350 g di pasta salata bollita
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Ripieno di funghi (dal sale o funghi freschi - per il gusto)
100 г сметаны 100 g di panna acida
1 луковица 1 cipolla
50 г сыра рокфор 50 g di formaggio Roquefort
мята menta

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. Dal sacchetto della pasticceria, o un cucchiaio di fissare su un imburrata palline di pasta. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. Impianto per 20 minuti in forno riscaldato a 180 ° C. Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Mescolare nel fungo ripieno con cipolla tritata e burro fuso. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Aggiungere la crema, portare ad ebollizione e togliere dal fuoco. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble formaggio blu menta tritata finemente. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Ready-made profiteroles incisione dalla parte superiore, ha l'imbottitura interna. Поставить на минуту в горячую духовку. Invia ad un minuto in forno caldo.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты десертов Ricette sezione dessert Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Profitroļi ricetta|pasticceria italiana profitroli ricetta|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact