Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Zuppa di pesce con polpettine Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Ricette - cucina Esclusivo: Baby Food Recipes

Уха с фрикадельками Zuppa di pesce con polpettine

Рыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. Fish - 100 g, carpa testa (carpa) - 1 pz., Acqua - 500 grammi di latte - 1 cucchiaio. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. cucchiaio di burro - 1 cucchiaino.

рыба - 100 г Fish - 100 g
голова карпа (сазана) - 1 шт. carpa testa (carpa) - 1 pz.
вода - 500 г acqua - 500 g
молоко - 1 ст. latte - 1 cucchiaio. ложка cucchiaio
масло сливочное - 1 ч. ложка di burro - 1 cucchiaino
яйцо (белок) - 1 шт. uovo (proteine) - 1 pz.
картофель мелкий - 1 шт. piccola patata - 1 pz.
крупа манная - 1 ч. ложка semola - 1 cucchiaino

Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. Dalla testa del pesce per cucinare la minestra, per questo per riempirlo con acqua, aggiustate di sale e mettere in acqua 1 / 2 cipolla, cuocere per 10-15 minuti a fuoco basso. Голову вынуть. Staccare la testa. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. La carne di pesce crudo 2 volte di passare attraverso un tritacarne con pane bianco, bagnato nel latte, aggiungere un pezzetto di burro, panna montata con le proteine schiuma sulla punta di un coltello e sale. Из полученной массы приготовить фрикадельки. A causa del mix di cucinare polpette. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. All'orecchio kipyashuyu messo le patate a cubetti, semolino. Варить 10 мин. Cuocere per 10 minuti. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. Elimina polpette di carne in brodo bollente e lasciate cuocere fino a che galleggiano in superficie.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты детского питания Sezione Ricette Baby Food Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact