Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Barbabietole Zuppa Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Ricette - cucina Esclusivo: Baby Food Recipes

Свекольник Barbabietole Zuppa

Свекла молодая с листьями - 1 шт., бульон мясной - 1 стакан, фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. Barbabietole foglie giovani - 1 pz., Brodo di carne - 1 tazza di fagioli cotti (in scatola) - 1 cucchiaio. ложка, масло растительное - 1 ч. ложка. cucchiaio di olio vegetale - 1 cucchiaino.

свекла молодая с листьями - 1 шт. Foglie di bietola Young - 1 pz.
бульон мясной - 1 стакан brodo di manzo - 1 tazza
фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. fagioli lessati (in scatola) - 1 cucchiaio. ложка cucchiaio
масло растительное - 1 ч. ложка olio vegetale - 1 cucchiaino
паста томатная - 1/2 ч. ложки Concentrato di pomodoro - 1 / 2 cucchiaino
сметана - 1 ч. ложка panna acida - 1 cucchiaino
сахарный песок di zucchero
соль - на кончике ножа sale - sulla punta di un coltello

Молодую свеклу с яркой окраской очистить, помыть, нашинковать вместе с черенками и потушить на растительном масле до размягчения. La barbabietola da giovani con un colore luminoso per pulire, lavare, tagliare, insieme con le talee e mettere fuori l'olio vegetale fino gara. Добавить томатную пасту, хорошо размешать на сковородке, тушить. Aggiungere il passato di pomodoro, mescolate bene in una padella, stufato. В готовый кипяший бульон опустить свеклу. In stock kipyashy pronto omettere barbabietole. Прокипятить 2-3 раза. Far bollire 2-3. Опустить туда же предварительно отваренную фасоль. Eliminare la pre stessa-boiled fagioli. Посолить по вкусу, чуть-чуть подсластить. Aggiustare di sale, un po 'addolcita. При подаче к столу заправить сметаной. Quando si applica al tavolo, riempire con panna acida.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты детского питания Sezione Ricette Baby Food


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact