Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Berry Parfait Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Ricette - ricette di dolci Culinary Exclusive:

Ягодной парфе Berry Parfait

ягоды (малина, черника) 200 г, яичные желтки 4 шт., сахар 2 ст. bacche (lamponi, mirtilli), 200 g, tuorli d'uovo 4 pz., 2 cucchiai di zucchero. ложки, ликер лимонный 6 ст. cucchiai, 6 cucchiai di liquore al limone. ложек, коньяк 2 ст. cucchiai, 2 cucchiai di brandy. ложки, сливки густые 1 стакан. cucchiaio 1 tazza di crema densa.

ягоды (малина, черника) - 200 г bacche (lamponi, mirtilli) - 200 g
яичные желтки - 4 шт. Tuorli d'uovo - 4 pz.
сахар - 2 ст. di zucchero - 2 cucchiai. ложки cucchiaio
ликер лимонный - 6 ст. liquore al limone - 6 st. ложек cucchiai
коньяк - 2 ст. Brandy - 2 cucchiai. ложки cucchiaio
сливки густые - 1 стакан panna - 1 tazza

Ягоды промыть, обсушить, залить смесью ликера и коньяка и выдержать не менее 30 минут. Bacche di lavare, asciugare, versare una miscela di liquori e brandy e lasciate riposare almeno 30 minuti. Желтки растереть с сахаром, влить 3 ст. Yolks libra di zucchero, aggiungere 3 cucchiai. ложки воды и взбить на водяной бане до получения густой пены. cucchiai di acqua e frusta in un bagno di acqua fino ad ottenere una schiuma densa. Затем посуду с желтковой массой сразу поместить в холодную воду со льдом и взбивайть смесь до охлаждения. Poi i piatti con il peso del tuorlo subito messo in acqua fredda con ghiaccio e misto vzbivayt raffreddare. Сливки взбить и соединить с желтками. Montate la panna e unire con i tuorli. Добавить ягоды, осторожно перемешать, разложить в металлические формы и заморозить. Aggiungi bacche e mescolare delicatamente, ampliato in stampi di metallo e congelare. Перед подачей парфе выдержать около 1 часа в холодильнике и разрезать на порции. Prima di servire stand parfait di circa 1 ora in frigorifero e tagliata a pezzi.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты десертов Ricette sezione dessert


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Liquore di limone купить|liquore amaro al limone italia|ликер crema di limone купить|liquore al limone|ликер liquore limone ликер лимоне|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact