Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sudak Marechal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Ricette - cucina Esclusivo: ricette secondi piatti: pesce

Судак марешаль Sudak Marechal

800-900 г свежего судака, 200 г сливочного масла, 1 стакан белого соуса , 2 ложки ракового масла, 2 шампиньона. 800-900 g di pesce persico fresco, 200 g di burro, 1 tazza di salsa bianca, 2 cucchiai di cancro al burro, 2 funghi.

800-900 г свежего судака 800-900 g di pesce persico fresco
200 г сливочного масла 200 g di burro
1 стакан белого соуса 1 tazza di salsa bianca
2 ложки ракового масла 2 cucchiai di burro di cancro
2 шампиньона 2 funghi

Судака очистить, порезать на куски, посолить и дать настояться 1 час, потом поджарить в сотейнике с хорошим сливочным маслом, но не подрумянивать. Sudak, puliti, tagliati a pezzi, aggiungere sale e lasciare macerare 1 ora, poi friggere in una padella con il burro buono, ma non il colore. Приготовить белый соус на раковом масле, куда добавить мелко изрубленных шампиньонов. Preparare salsa bianca per l'olio di cancro, che si aggiungono finemente tagliato da funghi. Кроме того, мелко рубленные шампиньоны смешать со сливочным маслом и протересть через решето, чтобы получить червячки, которые до подачи судака на стол поставить в холодильник. Inoltre, i funghi tritati e mescolati con il burro proterest attraverso un setaccio per ottenere i vermi, che prima di posarsi sul tavolo per mettere in frigorifero. Поджаренного судака уложить на блюдо, вокруг него налить соус с шампиньонами, а на него осторожно, чтобы не измять, уложить червячки шампиньонов с маслом. Persico fritto giaceva su un piatto, versate circa salsa ai funghi, ma con attenzione per non schiacciare, mettere i funghi worm con il burro. Это блюдо надо подавать «с пылу». Questo piatto dovrebbe servire "bollente".

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Ricette Sezione piatti: pesce


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact