Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalate formaggio "svizzero" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette di insalate: ortaggi e frutta

Cалат из сыра «Швейцарский» Insalate formaggio "svizzero"

200 г швейцарского сыра, 2 яйца, соль, перец, 1/4 стакана сметаны. 200 grammi di formaggio svizzero, 2 uova, sale, pepe, 1 / 4 di tazza di panna acida.

200 г швейцарского сыра 200 grammi di formaggio svizzero
2 яйца 2 uova
соль sale
перец pepe
1/4 стакана сметаны 1 / panna acida 4 tazza

Швейцарский сыр натереть на мелкой терке. Grattugiare il formaggio svizzero. Яйцо сварить вкрутую, измельчить, добавить сметану, посолить, поперчить и перемешать до однородной массы. Cook sode le uova, tagliare, aggiungere la panna, sale e pepe e mescolate fino a che liscio. Добавить швейцарский сыр и размешть. Aggiungete il formaggio svizzero e razmesht. Перед подачей к столу рекомендуется немного охладить. Prima di servire a tavola, si raccomanda di raffreddare leggermente. Украсить оливками. Guarnire con le olive.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sezione Insalata Ricette: ortaggi e frutta


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Insalata svizzera|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact