Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Салат "Фигаро" Insalata di "Figaro"

На 1 порцию: 50 г телячьего языка, 10 г анчоусов, 40 г свеклы, 40 г сельдерея... Per 1 porzione: 50 grammi di lingua di vitello, 10 g di acciughe, 40 g di barbabietole, 40 g di sedano ...

На 1 порцию: Per 1 porzione:
50 г телячьего языка 50 g di carne di vitello lingua
10 г анчоусов 10 g di alici
40 г свеклы 40 g di barbabietole
40 г сельдерея 40 g di sedano
20 г листьев салата 20 g di lattuga
1 шт. 1 pz. свежего помидора di pomodori freschi
Майонез Maionese
Соль Sale

Вареный телячий язык, припущенный сельдерей, анчоусы и салат нарезают соломкой, вареную свеклу - кружочками. Bollito lingua di vitello, sedano stufati di carne, acciughe e tagliate a listarelle la lattuga, bietole bollite - cerchi. Все хорошо перемешивают и заправляют майонезом и солью. Tutto è ben miscelato e riempire con la maionese e sale. В майонез предварительно добавляют мелко нарубленные без кожицы и семян свежие помидоры. Nella maionese pre tritato aggiungere i pomodori pelati freschi e sementi.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact