Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe fredde

Грибная окрошка Zuppa di funghi

На 4 порции: 1 л кваса, 1 свежий и 1 соленый огурец, 2 соленых груздя, 4 отварных рыжика, 2 волнушки. Per 4 persone: 1 kvass litro, 1 fresche e 1 sottaceto, 2 funghi in salamoia, 4 latte bollito di zafferano, 2 Lactarius.

На 4 порции: 1 л кваса, 1 свежий и 1 соленый огурец, 2 соленых груздя, 4 отварных рыжика, 2 волнушки, 1 свежее и 1 моченое яблоко, 4-8 вареных картофелины, 1 сваренную свеклу, 1/4 стакана вареных белых бобов, 1 чайную ложку сахарного песка, 1 чайная ложку горчицы, соль, молотый черный перец и зелень по вкусу. Per 4 persone: 1 litro kvass 1 fresche e 1 sottaceto, 2 funghi in salamoia, 4 latte bollito di zafferano, 2 Lactarius, 1 fresche e 1 mele secche, 4-8 patate bollite, 1 barbabietola bollita, 1 / 4 tazza di fagioli cotti in bianco 1 cucchiaino di zucchero, 1 cucchiaino di senape, sale, pepe nero macinato ed erbe fresche a piacere.

Очистить и нарезать огурцы, грибы, яблоки, картофель, свеклу. Sbucciare e affettare i cetrioli, funghi, mele, patate, barbabietole. Добавить бобы, горчицу, соль и перец, сахарный песок. Aggiungere i fagioli, la senape, sale e pepe, zucchero. Залить квасом и посыпать зеленью. Pour kvass e cospargete con le erbe.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sezione Ricette Antipasto: zuppe fredde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact