Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette Bevande: soft

Квас хлебный Kvas Pane

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg di pane di segale - 8,10 litri di acqua, 200 g di zucchero, 25 g di lievito e 50 grammi di uva passa e menta secca.

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg di pane di segale - 8,10 litri di acqua, 200 g di zucchero, 25 g di lievito e 50 grammi di uva passa e menta secca.

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Asciugare un po 'nel forno del pane di segale a fette (assicurarsi che non si è bruciata). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Fette biscottate messo in una pentola, versare acqua bollente e lasciate riposare per 3-4 ore. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Poi filtrare l'infusione, lo pose nel lievito, zucchero, menta secca e lasciare a fermentare a temperatura ambiente per 5-6 ore. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. Quando inizierà a schiuma, scolare e versare di nuovo in bottiglie, mettendo in ogni 2-4 uvetta. Бутылки закупорить. Bottiglie zoccolo. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 giorni kvass pronto.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sezione Ricette Bevande: soft Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Fette biscottate|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact