Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette pizza, torte, frittella: pasta

Сладкое песочное тесто Pasta dolce shortbread

3 стакана муки, 300 г сливочного масла, 2/3 стакана сахарного песка, 2 яйца 3 tazze di farina, 300 g di burro, 2 / 3 tazza di zucchero, 2 uova

3 стакана муки 3 tazze di farina
300 г сливочного масла 300 g di burro
2/3 стакана сахарного песка 2 / 3 tazza di zucchero
2 яйца 2 uova
Сода на кончике ножа Soda sulla punta di un coltello
Цедра с ½ лимона Scorza di mezzo limone
Ванилин по вкусу Vanillina gusto

Муку просеять горкой на доску, сверху насыпать сахар, соду, ванилин, натертую на терке цедру лимона и положить нарезанное кусочками масло. Setacciare la farina ammucchiata sul bordo, da cima a versare lo zucchero, soda, vaniglia, scorza di limone grattugiata e mettere le fette di burro. Порубить ножом масло вместе со всеми продуктами, добавить яйца и быстро размять руками до получения однородной массы. Chop coltello per il burro insieme con tutti i prodotti, aggiungere le uova e le mani resoconto di impastare fino al liscio. Затем тесто скатать в шар, накрыть салфеткой и поставить в холодильник на 0,5-1 час. Poi stendere la pasta in una palla, coprire con un panno e mettere in frigo per 0,5-1 ore. Это тесто можно приготовить заранее и держать до выпечки в холодильнике. Questa pasta può essere preparata in anticipo e conservato in frigorifero prima della cottura.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sezione Ricette pizza, torte, frittella: pasta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pasta frolla|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact