Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette pizza, torte, frittella: pasta

Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто. Di pasta frolla con crema e pasta molle.

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). Ammorbidire il burro e margarina, strofinare con lo zucchero, le uova o tuorli d'uovo (a pasta acida, aggiungere la panna acida).

Для теста со сметаной: Per la pasta con panna acida:
3 стакана муки 3 tazze di farina
200 г сливочного масла/маргарина 200 g di burro / margarina
2/3 стакана сметаны 2 / panna acida 3 di tazza
1 яйцо 1 uovo
2-3 ст. 2-3 cucchiai. ложки сахара cucchiai di zucchero
1/3 чайной ложки соды 1 / 3 soda cucchiaino di lievito
½ чайной ложки соли ½ cucchiaino di sale

Для мягкого теста: Per un impasto morbido:
3 стакана муки 3 tazze di farina
400 г сливочного масла/маргарина 400 g di burro / margarina
3 яичных желтка 3 tuorli d'uovo
2/3 стакана сахара 2 / 3 tazza di zucchero
Сода на кончике ножа Soda sulla punta di un coltello

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). Ammorbidire il burro e margarina, strofinare con lo zucchero, le uova o tuorli d'uovo (a pasta acida, aggiungere la panna acida). Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник. Versare poi la farina mescolata con sale e soda, impastare rapidamente e messe in 1-2 ore in frigorifero. Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок. Perché questo impasto è abbastanza morbido, si è diffusa in teglia da forno o teglia, e per i biscotti - squeeze attraverso una tasca da pasticcere.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Sezione Ricette pizza, torte, frittella: pasta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact