Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppa

Щи летние Schi estate

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g di carne - 500 g di spinaci, 200 g di acetosella, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. radici, 1 cipolla, 1 cucchiaio. ложку муки и 2 ст. cucchiaio di farina e 2 cucchiai. ложки масла. cucchiai di burro.

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 g di carne - 500 g di spinaci, 200 g di acetosella, 1 pc. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. radici, 1 cipolla, 1 cucchiaio. ложку муки и 2 ст. cucchiaio di farina e 2 cucchiai. ложки масла. cucchiai di burro.

Сварить мясной бульон . Cucinare il brodo. Шпинат или крапиву перебрать, хорошо промыть, сварить в кипящей воде до мягкости, откинуть и протереть сквозь сито. Spinaci o di ortiche per ordinare, lavare bene, cuocere in acqua bollente finché sono teneri, scartare e strofinare attraverso un setaccio. Щавель перебрать и промыть, крупные листики разрезать. Acetosa andare oltre e di lavaggio, grandi foglie vengono tagliate.
Коренья и лук нарезать мелкими кубиками и слегка поджарить на масле, посыпав в конце жаренья мукой. Root e la cipolla a dadini e fare rosolare nel burro, cosparsa alla fine di farina di cottura. За¬тем положить в кастрюлю протертый шпинат, обжаренные коренья, перемешать, развести горячим мясным бульо¬ном, добавить лавровый лист, перец и варить 15—20 минут. ¬ Per quelli messi in un piatto di spinaci teso, le radici tostate, mescolare, diluire BULO carne calda nom ¬, aggiungere l'alloro, pepe, e cuocere per 15-20 minuti. За 5—10 минут до окончания варки положить в кастрюлю листики щавеля и соль. In 5-10 minuti prima della fine della cottura a mettere in una pentola di foglie di acetosa e sale. К зеленым щам рекомендуется по¬давать сметану и сваренное вкрутую яйцо. Il Scham verde consigliato per dare ¬ crema e hard-boiled egg.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: щи Sezione ricette primi piatti: zuppa Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact