Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe fredde

Ботвинья с рыбой Botvin con pesce

На 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. Kvass a 1 litro - 250 g di spinaci e acetosella, 1 cucchiaino di zucchero, 2 cetrioli freschi, 75 g di cipolle verdi.

1 л кваса 1 litro kvass
По 250 г шпината и щавеля 250 g di spinaci e acetosella
1 ч. ложку сахара 1 cucchiaino di zucchero
2 свежих огурца 2 cetrioli freschi
75 г зеленого лука 75 g di cipolle verdi
50 г хрена 50 g di rafano
250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250 g di pesce bollito (storione, ampolle, ecc)

Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле. Spinaci e acetosella per ordinare e lavare bene, poi cuocere gli spinaci in acqua bollente acqua, e acetosella separatamente stufato in una pentola chiusa. После этого шпинат и щавель протереть через сито. Quindi gli spinaci e acetosella strofinare attraverso un setaccio. Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп. Averli passati al setaccio mettere in un tegame, aggiungere lo zucchero, sale, senape e diluire tutto questo minestra di pane, quindi aggiungere il cetriolo a dadini, tritate le cipolle verdi e aneto. Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно. Prima di servire in una ciotola mettere il rafano grattugiato e fette di pesce bollito, che può anche essere presentata separatamente.

Вместо шпината можно использовать молодую крапиву. Invece di spinaci, è possibile utilizzare ortiche giovani.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sezione Ricette Antipasto: zuppe fredde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact