Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe fredde

Свекольник Barbabietole Zuppa

На 500 г свеклы – 200 г картофеля, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 50 г хрена, 2 яйца. A 500 g di barbabietole - 200 g di patate, 2 cetrioli freschi, 75 g di cipolla, 50 g di rafano 2 uova.

500 г свеклы 500 g di barbabietole
200 г картофеля 200 g di patate
2 свежих огурца 2 cetrioli freschi
75 г зеленого лука 75 g di cipolle verdi
50 г хрена 50 g di rafano
2 яйца 2 uova
2 ст. 2 cucchiai. ложки сметаны cucchiai di acido
1 ч. ложку сахару 1 cucchiaino di zucchero
Уксус по вкусу Aceto qb

Свеклу очистить, нарезать маленькими кубиками, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию), добавить чайную ложку уксуса и поставить варить на 20-30 минут. Barbabietole vengono pulite, tagliate a dadini, mettere in una casseruola, aggiungere acqua (ad un costo di 2 tazze per porzione), aggiungere un cucchiaino di aceto e messi a bollire per 20-30 minuti. Готовый свекольный отвар процедить и охладить; свеклу положить в кастрюлю, туда же добавить вареный картофель и огурцы, нарезанные маленькими кубиками, рубленое яйцо и мелко нарезанный зеленый лук. Brodo di barbabietola Ready di tensione e fresco, mettere le barbabietole in una casseruola, inserire lo stesso aggiungere patate lesse e cetrioli, tagliati a dadini, pezzetti di uova e cipolle tritate verde. Перед подачей на стол в кастрюлю положить тертый хрен, соль, сахар, горчицу. Prima di servire in padella mettere rafano grattugiato, sale, zucchero, senape. Все это залить свекольным отваром, добавить сметану и размешать. Questo brodo di barbabietola da alluvioni, aggiungere la panna e mescolare. Подавая на стол, свекольник посыпать зеленью. Dare al tavolo, zuppa di barbabietole cosparso di erbe.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sezione Ricette Antipasto: zuppe fredde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact