Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe fredde

Борщ холодный с яблоками Borsch freddo con Apple

На 500 г свеклы – 2 яблока, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 100 г сметаны, соль, сахар и уксус по вкусу. A 500 g di barbabietole - 2 mele, 2 cetrioli freschi, 75 g di cipolle verdi, 2 uova, 100 g di panna acida, sale, zucchero e aceto a piacere.

500 г свеклы 500 g di barbabietole
2 яблока 2 mele
2 свежих огурца 2 cetrioli freschi
75 г зеленого лука 75 g di cipolle verdi
2 яйца 2 uova
100 г сметаны 100 g di panna acida
Соль, сахар и уксус по вкусу Sale, zucchero e aceto qb

Отварить свеклу, не очищенную от кожицы. Lessate le barbabietole, non pelati. Затем очистить, натереть на терке с мелкими отверстиями, залить кипятком, добавить кусочек черного хлеба и поставить на одни сутки в прохладное место. Quindi pulita, grattugiare con piccoli fori, riempire con acqua bollente, aggiungere una fetta di pane nero e del luogo in un giorno in un luogo fresco. После чего процедить и заправить настой по вкусу солью, сахаром, уксусом, положить в него яблоки, очищенные от кожицы, и нарезанные ломтиками свежие огурцы, измельченный зеленый лук и рубленые яйца. Poi scolare e riempire l'infusione di sale, lo zucchero, l'aceto, lo mise in mele, sbucciate e affettate cetrioli, cipolla tritata verde e uovo tritato. Подать со сметаной и мелко нарезанной зеленью. Servito con panna acida e le erbe tritate.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sezione Ricette Antipasto: zuppe fredde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact