Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe fredde

Суп-холодец Zuppa di gelatina

На 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. Per 1 litro di minestra di pane - 500 g di barbabietole da giovani con i verdi, 2 cetrioli freschi, 75 g di cipolle verdi, 2 uova, 2 cucchiai. ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. cucchiai di panna acida e 1 cucchiaino di zucchero.

1 л хлебного кваса 1 litro di zuppa di pane
500 г молодой свеклы с ботвой 500 g di barbabietole da giovani con i verdi
2 свежих огурца 2 cetrioli freschi
75 г зеленого лука 75 g di cipolle verdi
2 яйца 2 uova
2 ст. 2 cucchiai. ложки сметаны cucchiai di acido
1 чайную ложку сахара 1 cucchiaino di zucchero

Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить. La barbabietola da giovani con verdure lavate, barbabietole, mettere in una casseruola, aggiungere acqua (ad un costo di 2 tazze per porzione) e messo in 20-30 minuti di cottura. За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы. 10 minuti prima della fine del arco in una pentola a mettere le foglie di bietole. Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром. Bollito barbabietole con foglie in un colino e scartare il mettere in pentola; cetriolo non troppo, aggiungere tritato, uova sode, cipolle verdi, panna, zucchero, versare kvass e brodo di barbabietole refrigerati. Перед подачей посыпать зеленью. Prima di servire, cospargete con le erbe.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sezione Ricette Antipasto: zuppe fredde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact