Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe fredde

Суп холодный из щавеля Zuppa fredda acetosa

На 1 кг щавеля – 3-4 яйца, 250 г свежих огурцов, 150 г лука, 150 г сметаны. 1 kg di sauro - 3-4 uova, 250 g di cetrioli freschi, 150 g di cipolla, 150 g di panna acida.

1 кг щавеля 1 kg di sauro
3-4 яйца 3,4 uova
250 г свежих огурцов 250 g di cetrioli freschi
150 г лука 150 g di cipolla
150 г сметаны 150 g di panna acida

Перебрать, тщательно промыть в холодной воде листья щавеля, нарезать, залить кипящей водой и варить при сильном кипении до мягкости (5-10 минут), после чего поставить на холод. Busto, lavare abbondantemente con acqua fredda in foglie di acetosa, tagliati, versare acqua bollente e cuocere a bollire forte fino al minuto (5-10 di gara), quindi inserire il freddo. Сварить вкрутую яйца, отделить белки и мелко нарезаный лук. Lessate sode le uova, i bianchi separati e le cipolle tritate finemente. Очистить от кожицы и нарезать тонкими ломтиками свежие огурцы. Sbucciatele e tagliatele a fette sottili di cetriolo. Охлажденный суп заправить солью и сахаром по вкусу, положить в него рубленые белки, зеленый лук, огурцы. Zuppa di Chilled, compilare il sale e lo zucchero a piacere, metterlo nel bianco tritato, cipolle verdi, cetrioli. Растереть крутые желтки со сметаной, добавить в суп, хорошо размешать. Rub tuorli ripida con panna acida, aggiungere al brodo, mescolate bene. Перед подачей на стол суп посыпать зеленью укропа. Prima di servire la zuppa, cospargete con l'aneto.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы Sezione Ricette Antipasto: zuppe fredde Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Zuppa fredda|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact