Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Салат из баранины с редькой и репчатым луком Insalata di agnello con radicchio e cipolle

На 6 порций: 300 г баранины, 100 г редьки, 4 ст. Per 6 persone: 300 g di agnello, 100 g di ravanelli, 4 st. ложки растительного масла, соль, перец, специи, зелень. cucchiai di olio vegetale, sale, pepe, spezie, erbe aromatiche.

На 6 порций: Per 6 persone:
300 г баранины 300 g di montone
100 г редьки 100 g di rape
4 ст. Art. 4. ложки растительного масла cucchiai di oli vegetali
Соль, перец, специи, зелень Sale, pepe, spezie, erbe

Баранину отварить со специями, отделить мясо от костей, нарезать соломкой. Far bollire le carni di montone con spezie, le carni separate da ossa, tagliato a julienne. Репчатый лук нарезать лук кружочками и обжарить на растительном масле до золотистого цвета. Cipolle tagliate a cerchi e soffriggere la cipolla in olio vegetale fino a doratura. Редьку промыть, очистить и нарезать соломкой. Ravanello lavaggio, sbucciate e tagliate a bastoncini. Все смешать, добавить соль, перец, заправить майонезом и перемешать. Tutti i mix, aggiungere sale, pepe, condire con la maionese e mescolate bene. Готовый салат украсить зеленью. Pronti a decorare le verdure da insalata.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact